Uusissa ajureissa on virallinen tuki Zombie Army 4: Dead War -pelille sekä joukko bugikorjauksia.

AMD on julkaissut näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen uudet ajurit. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 20.2.1 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Zombie Army 4: Dead War -pelille. Ajureiden julkaisutiedotteessa ei ole mainintaa mahdollisista suorituskykyeroista.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös aiempien ajureiden bugeja. Korjattujen ongelmien listalle ovat päässeet tällä kertaa HDR-sisällön mahdollinen liiallinen kirkkaus tai tummuus DirectX 12 -rajapinnalla Radeon RX 5000 -sarjan näytönohjaimilla, Radeon Softwaresta joillain käyttäjillä puuttunut vierityspalkki Compatibility-välilehdellä ja Radeon ReLiven mahdollinen liiallinen muistin käyttö. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi joidenkin DirectX 11 -pelien kaatuminen tehtävänvaihdossa, kun Radeon Image Sharpening on käytössä, kaatuilu Final Fantasy XIV: Shadowbringers -suorituskykytestissä sekä joissain peleissä RX 5000 -sarjan näytönohjaimilla esiintyvät tökkimiset ja kellotaajuuden laskut. Voit tutustua kaikkiin ajureiden muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;