Uusien Radeon Software -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Windows 10:n Toukokuu 2020 -päivitykselle ja uusi Xinput-peliohjainajuri etäpelaamiseen AMD Link -sovelluksella.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.5.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön kaikkia GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 20.5.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Windows 2020:n Toukokuu 2020 -päivitykselle sekä uusi peliohjainajuri AMD Link -ohjelmistoon. AMD Link Xinput Emulation -ajuri parantaa AMD Linkin yhteensopivuutta pelien kanssa ja se asennetaan, kun käyttäjä striimaa peliä sen avulla ensimmäistä kertaa. Laite näkyy Xbox 360 -ohjaimena laitehallinnassa.

Tuttuun tapaan ajureissa korjataan myös aiempien julkaisujen ongelmia. Korjattuja bugeja ovat tällä kertaa esimerkiksi Radeon Software -hallintapaneelin kaatuilu Hybrid Graphics -kokoonpanoissa, Overwatchin satunnainen kaatuminen tai musta ruutu peliin liityttäessä, Geekbench 5:n Vulkan-testin kaatuilut sekä poikkeuksellisen pitkä lista muita ongelmia. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan joidenkin pelien mahdollinen hetkittäinen nykiminen RX 5000 -sarjan näytönohjaimilla, Radeon Wattmanin ja Performance Metrics Overlayn edelleen liian korkeina näyttämät lepokellotaajuudet RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla ja RX Vega- ja VII -näytönohjaimilla esiintyvät suorituskykyongelmat silloin, kun Performance Metrics Overlay on esillä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;