Uutuusnäppäimistö tarjoaa ThinkPad X1:n käyttötuntuman kompaktissa langattomassa muodossa.

Lenovo on tuonut markkinoille tammikuussa CES-messuilla esittelemänsä toisen sukupolven langattoman ThinkPad TrackPoint II -näppäimistönsä. Eroja ensimmäisen sukupolven malliin löytyy mm. näppäimistöasettelusta, muotoilusta, ulkomitoista, painosta, latausliitännästä sekä akunkestosta.

83-näppäiminen näppäimistö on lainattu suoraan Lenovon ThinkPad X1 -kannettavasta ja se sisältää myös ikonisen TrackPoint-tattihiiren, joten näppäimistöä ja hiirtä voi käyttää ahtaissakin paikoissa. Näppäimistön takareunassa on käännettävät koroketassut.

Yhteyden voi muodostaa samanaikaisesti kahteen laitteeseen ja sen muodostamiseen käytetään joko 2,4 GHz:n taajuutta mukana toimitettavalla vastaanottimella tai Bluetooth 5.0:aa. Näppäimistö on yhteensopiva Windowsin ja Androidin kanssa. Sisäisen akun luvataan kestävän yhdellä latauksella 2 kuukautta ja lataaminen tapahtuu USB Type-C -liitännän kautta.

Näppäimistön veroton suositushinta on 99 dollaria, mutta Suomessa se näyttäisi olevan jo listattuna muutamalla jälleenmyyjällä 149 euron hintaan.

Lähteet: Lenovo

This site uses XenWord.
;