Uudet ajurit tuovat mukanaan virallisen tuen ja suorituskykyparannuksia Death Stranding- ja F1 2020 -peleille sekä tuen Hyper Scapen avoimelle beetaversiolle.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.7.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 20.7.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Death Stranding- ja F1 2020 -peleille sekä Hyper Scapen avoimelle beetaversiolle. Ajureiden luvataan parantavan suorituskykyä Death Stranding -pelissä parhaimmillaan 8 % ja F1 2020:ssa parhaimmillaan 5 % Radeon RX 5700 XT -näytönohjaimella.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös aiempien ajureiden ongelmia. Tällä kertaa korjattujen bugien listalta löytyy VR-sovellusten käynnistymisen yhteydessä tapahtuva grafiikan korruptoituminen tai järjestelmän kaatuminen, kun käytössä on Oculus Rift -virtuaalilasit ja RX 5000 -sarjan näytönohjain, AMD Bug Report Tool -työkalun sovelluslistan latausongelmat sekä Hyper Scapen satunnainen kaatuilu Windows 7 -käyttöjärjestelmällä. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi mahdollinen kirkkauden vilkunta VP9-videoita toistettaessa, Windowsin työpöydällä mahdollisesti tapahtuva vilkunta ja värien haalistuminen tai ylisaturoiminen HDR-käytössä tehtävänvaihdon yhteydessä sekä vanha tuttu liian korkeina näyttäytyvät lepokellotaajuudet RX 5700 -sarjalla. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;