AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.8.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 20.8.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki A Total War Saga: Troy-, Microsoft Flight Simulator- ja Mortal Shell -peleille sekä Marvel’s Avengers -pelin avoimelle beetaversiolle. Ajureiden luvataan parantavan suorituskykyä Radeon RX 5700 XT -näytönohjaimella uudessa Total War -pelissä parhaimmillaan 12 % High-asetuksin, kun verrokkina on edelliset 20.8.1 -ajurit.

Tuttuun tapaan ajureissa korjataan myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa korjattujen bugien listalta löytyvät joitain Ryzen 3000 -sarjan mobiili-APU-piirejä vaivannut jäätyminen lepotilasta herättäessä, Radeon Overlayn ongelmat Hyper Scape -pelissä sekä Upgrade Advisor -ominaisuuden ongelmat Windows 7 -käyttöjärjestelmällä. Tiedossa olevien bugien listaa kansoittavat vanhat tutut, kuten RX 5000 -sarjalla joissain peleissä mahdollinen satunnainen nykiminen, näytön vilkkuminen tehtävänvaihdon yhteydessä, kun käytössä on RX 5000 -sarjan näytönohjain ja FreeSync on käytössä, sekä Performance Metrics Overlayn ja Performance Tuning -välilehden ilmoittamat todellisuutta korkeammat lepokellotaajuudet RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä