Uusien ajureiden merkitävimmät muutokset ovat viralliset tuet Project Cars 3- ja Marvel's Avengers -peleille, Fortniten tuoreimmalle kaudelle sekä joukko uusia Vulkan-laajennoksia.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.8.3 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 20.8.3 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Project Cars 3- ja Marvel’s Avengers -peleille sekä Fortniten uudelle kaudelle. Ajureiden kerrotaan parantavan suorituskykyä Fortnitessa Radeon RX 5700 XT -näytönohjaimella DirectX 12 -rajapinnalla ja Epic-kuvanlaatuasetuksilla parhaimmillaan 12 %, kun verrokkina on 20.8.1-ajurit. Ajureissa on lisäksi mukana tuki neljälle uudelle Vulkan-laajennokselle: VK_EXT_extended_dynamic_state, VK_EXT_private_data, VK_EXT_image_robustness ja VK_GOOGLE_user_type.

Tuttuun tapaan ajureissa korjataan myös aiempien julkaisujen ongelmia. Liiskattujen bugien listalle ovat löytäneet tiensä tällä kertaa esimerkiksi Mortal Shell -pelin mahdollinen kaatuminen, kun pelaaja avaa inventoryn, Surviving Mars- ja eFootball PES 2020 -pelien mahdollinen kaatuminen käynnistyksessä RX 5000 -sarjan näytönohjaimilla sekä Counter Strike: Global Offensivessa satunnaisesti tapahtuvat nykimiset, kun taustalla on auki tiettyjä ulkopuolisia sovelluksia kuten Discord. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Project Cars 3 -pelissä mahdollisesti esiintyvä graafinen korruptio VR-laseilla GCN-arkkitehtuureihin perustuvilla näytönohjaimilla ja suorituskykyongelmat Performance Metrics Overlayn kanssa, Horizon Zero Dawn -pelin suorituskykyongelmat tietyillä Vega-näytönohjaimilla (GCN) sekä vanhat tutut, kuten RX 5700 -näytönohjaimilla raportoidut todellisuutta korkeammat lepokellotaajuudet ja satunnaiset nykimiset RX 5000 -sarjan näytönohjaimilla tietyissä peleissä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;