Uudet ajurit tuovat mukanaan virallisen tuen uusille Resident Evil Village- ja Metro Exodus PC Enhanced Edition -peleille.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin 21.5.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja integroituja grafiikkaohjaimia.

Radeon Software 21.5.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Resident Evil Village- ja Metro Exodus PC Enhanced Edition -peleille. Ajureiden kerrotaan parantavan suorituskykyä uudessa Resident Evilissä parhaimmillaan 13 % 4K-resoluutiolla maksimiasetuksin, kun näytönohjaimena on Radeon RX 6800 XT ja verrokkina aiemmat 21.4.1-ajurit.

Tuttuun tapaan ajureissa korjaan myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa liiskattuja bugeja ovat esimerkiksi Disco Elysium -pelissä RX 6000 -sarjan näytönohjaimilla esiintynyt tekstuurien vilkkuminen puissa, Moonlight Bladen mahdolliset kaatuilut säteenseuranta käytössä sekä Payday 2 -pelin tiettyjä tehtäviä vaivannut normaalia heikompi suorituskyky RX 6000 -sarjalla. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Resident Evil Villagen mahdollinen kaatuminen Radeon VII -näytönohjaimella pelin ensimmäisessä tehtävässä, Cyberpunk 2077:n varjojen satunnainen korruptoituminen sekä Radeon RX Vega -sarjan näytönohjaimilla mahdollisesti esiintyvä näyttöjen vilkkuminen, mikäli kokoonpanossa on kaksi merkittävästi toisistaan poikkeavilla resoluutioilla ja virkistystaajuuksilla olevaa näyttöä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;