FidelityFX Super Resolutionin lisäksi ajureissa on mukana virallinen tuki Dungeons & Dragons: Dark Alliance -pelille ja Radeon RX 6800M -mobiilinäytönohjaimelle.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. Radeon Software 21.6.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 10 -käyttöjärjestelmälle. AMD on tiputtanut julkaisun myötä tuen vanhemmille näytönohjaimilleen ja ajurit tukevat nyt Radeon-näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista (Radeon RX 400) lähtien.

Radeon Software 21.6.1 -ajureiden merkittävin uudistus on tuki tänään virallisesti julkaistavalle FidelityFX Super Resolution -skaalausteknologialle. Lisäksi ajureissa on virallinen tuki Dungeons & Dragons: Dark Alliance -pelille sekä Radeon RX 6800M -mobiilinäytönohjaimelle. Mahdollisista suorituskykyeroista aiempiin ajureihin verrattuna ei ole mainintaa.

Tuttuun tapaan ajureissa on myös korjattu aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa liiskattuja bugeja ovat esimerkiksi Anno 1800 -pelin mahdollinen kaatuilu käynnistyksessä DirectX 12 -rajapinnalla, säteenseurannan käyttöönoton aiheuttama kaatuilu Ring of Elysiumissa sekä tietyillä näytönohjaimilla esiintynyt odotettua heikompi suorituskyky Destiny 2 -pelissä. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Resident Evil Village -pelin kaatuilut Radeon VII -näytönohjaimella pelin ensimmäisessä tehtävässä, Oculus-palvelussa esiintyvä virhe RX 5000- ja RX 6000 -sarjojen näytönohjaimilla, mikä voi estää Oculus Linkin asentamisen, sekä Ryzen 5000 -sarjan mobiiliprosessoreilla esiintyvät odotettua suuremmat akun kulutukset unohtamatta vanhaa tuttua eli liian korkeita muistikellotaajuuksia Radeon Performance Metrics -välilehdellä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;