Ajurit tuovat mukanaan tuen Dying Light 2:lle, Lost Arkille sekä Vulkan 1.3 -rajapinnalle ja Vulkan Roadmap 2022 -ominaisuuksille.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin 22.2.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien sekä Zen-prosessoreita integroidulla grafiikkaohjaimella.

Radeon Software 22.2.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virraliset tuet Dying Light 2:lle, Lost Arkille sekä Vulkan 1.3 -rajapinnalle sekä sen Vulkan Roadmap 2022 -ominaisuuksille. Voit tutustua Vulkan 1.3:een tarkemmin aiemmassa uutisessamme.

Tuttuun tapaan ajureissa paneudutaan myös aiempien julkaisujen ongelmiin. Tällä kertaa ainut liiskattu bugi on Fortnite-pelissä mahdolliset vilkkuvat eriväriset ylimääräiset valot DirectX 12 -rajapinnalla. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan Cyberpunk 2077:ssa joidenkin sisätilojen liiallinen pimeys, God of Warissa tapahtuvat stutteroinnit ja suorituskykyongelmat sekä vanhat tutut Enhanced Syncin mustat ruudut sekä Radeon Performance Metricsin epärealistiset muistikellotaajuudet. Voit tutustua ajureihin tarkemmin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;