Ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Doom Eternal -pelin säteenseurantapäivitykselle sekä uudet Vulkan-laajennokset.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin 21.6.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 10 -käyttöjärjestelmälle ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia ja integroituja grafiikkaohjaimia Polaris-arkkitehtuurista eli RX 400 -sarjasta lähtien.

Radeon Software 21.6.2 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Doom Eternal -peliin säteenseurannan tuovalle päivitykselle. Lisäksi ajureissa on tuki kolmelle uudelle Vulkan-laajennokselle: VK_EXT_custom_border_color, VK_KHR_shader_subgroup_uniform_control_flow ja VK_EXT_color_write_enable. Julkaisutiedotteessa ei ole mainintoja mahdollisista suorituskykyeroista.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa liiskattuja bugeja ovat MechWarrior 5: Mercenaries -pelissä DirectX 11 -rajapinnalla mahdollisesti esiintyvät artifaktit, Adobe Substance 3D Painterin mahdolliset jäätymiset sekä hieman erikoisesti Error 184 -virheilmoitus Windows 7:lla, kun käyttäjä ajaa AMD Auto-Detect and Install Updates -sovelluksen. Erikoisen asiasta tekee se, ettei ajurit tue koko käyttöjärjestelmää. Tiedossa olevien bugien listalta löytyvät puolestaan esimerkiksi Oculus service error -virheilmoitukset RX 5000- ja 6000 -sarjojen näytönohjaimilla, jotka estävät Oculus Linkin asennussovelluksen ajamisen, Resident Evil Village -pelin mahdollinen kaatuminen työpöydälle ensimmäisessä tehtävässä Radeon VII:llä sekä vanha tuttu Radeon Performance Metricsin mahdollisesti ilmoittamat liian korkeat muistikellotaajuudet. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;