Ajureissa on mukana virallinen tuki uudelle Overwatch 2 -pelille, mutta mahdollisista suorituskykyeroista ei valitettavasti ole mainintoja.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. AMD Software Adrenalin Edition 22.10.1 –ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 –käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien sekä Zen-prosessoreiden integroituja grafiikkaohjaimia.

AMD Software 22.10.1 –ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki juuri julkaistulle Overwatch 2 –pelille. Valitettavasti mukana ei ole kuitenkaan mainintoja mahdollisista suorituskykyeroista aiempiin ajureihin verrattuna.

Tuttuun tapaan ajureissa on liiskattu myös aiempien julkaisujen bugeja. Tällä kertaa korjattuja ongelmia ovat Adobe Lightroomissa RX 6000 –sarjan näytönohjaimilla joiltain uupunut mahdollisuus GPU-kiihdytys käyttöön kuvan käsittelyssä, sekä Street Fighter 6:n beetaversion kaatuilu. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Oculus dashboardin ja kuvaan renderöityjen ohjainten ”värinä” tai muu epätavallinen liike Oculus Quest 2:lla, GPU-käyttöasteen mahdollinen jumittuminen 100 %:iin pelin sulkemisen jälkeen Radeon Performance Metrics –välilehdellä sekä Chromium-pohjaisissa selaimissa esiintyvä videoiden nykiminen, jos käytössä on useampi näyttö Extended-tilassa eri virkistystaajuuksilla.

Lisäksi AMD kertoo tulevien 22.10.2 –ajureiden näillä näkyvin korjaavan RX 6000 –sarjalla joitain vaivanneet videoista tippuvat ruudut, grafiikan hetkellinen korruptoituminen peli- ja videoikkunoiden välillä vaihdellessa, V-syncin globaalin pois kytkemisen aiheuttamat mahdolliset nykimiset ja ajureiden timeout-kaatuilut sekä ajureiden time-out kaatuilut HEVC-pakkausta käytettäessä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;