Odotuksista huolimatta Capsaicin-tapahtumakutsu ei sisällä mainintaa pelipuolen Radeon RX Vega -näytönohjaimesta, vaan puhuu vain yleisesti Vegasta ja Radeon-perheestä.

AMD pitää SIGGRAPH-tapahtumassa 30. heinäkuuta Capsaicin-tapahtuman. Aiemmissa Capsaicin-tapahtumissaan yhtiö on julkaissut Radeon Pro Duo -näytönohjaimen ja kertonut Vega-arkkitehtuurin saapuvan pelimarkkinoille Radeon RX Vega -nimellä.

AMD:n tapahtumakutsun mukaan yhtiö tulee kertomaan Capsaicin-taphtumassaan uusimmista, Vega-arkkitehtuuriin perustuvista lisäyksistä Radeon -perheeseen. Alun perin kutsussa mainittiin erikseen Radeon Pro -perhe ilman viitteitä pelipuolen Radeon RX:ään, mutta viitteet Pro-perheeseen poistettiin myöhemmin.

AMD:n toimitusjohtaja Lisa Su kertoi Computex-tapahtumassa yhtiön aikovan julkaista Radeon RX Vegan nimenomaan SIGGRAPHissa, mutta toisaalta yhtiön edustaja kertoi vain muutamia päiviä sitten haastattelussa, että messuilla kerrottaisiin lisää tietoa arkkitehtuurista mainitsematta mitään mahdollisista tuotejulkaisuista.

AMD ei ole vielä kertonut, tullaanko Capsaicin-tapahtumaa lähettämään livestreamina netissä, mutta aiempien kokemuksien perusteella sellainen on odotettavissa.

Päivitys:

AMD on Twitterissä varmistanut uudelleen julkaisevansa myös Radeon RX Vegan SIGGRAPH-messuilla. Twiitin perusteella luvassa on siis useampi Vega-tuotejulkaisu.

This site uses XenWord.
;