Radeon RX Vegasta julkaistaan ainakin kolme eri versiota: perusmalli sekä Frontier Edition -näytönohjaimia muistuttavat Limited Edition- ja Liquid Cooling -versiot.

AMD tulee julkaisemaan Radeon RX Vega -näytönohjaimet SIGGRAPH-messuilla Yhdysvalloissa tänään paikallista aikaa. Capsaicin-julkaisutapahtumaa ei tulla lähettämään livenä netissä, mutta AMD tulee julkaisemaan koko tapahtuman videotaltioinnin jälkikäteen YouTubessa.

Julkaisun alla Radeon RX Vega 64 -näytönohjaimen Limited Edition- ja Liquid Cooling -versiot ovat päässeet poseeraamaan kameroille. Kumpikin näytönohjaimista on varustettu Radeon Vega Frontier Editionista tutulla ulkonäöllä, mutta sinikultaisen värityksen sijasta jäähdyttimen kuori on hopean hohtoinen ja koristeltu punaisella Radeon-logolla ja LED-kuutiolla.

Kuorista on tällä hetkellä kaksi eri versiota. HardwareLuxx-sivuston kuvaamissa näytönohjaimissa jäähdyttimen kuoren päältä löytyy Vega-logo, mutta AMD:n julkaisemassa twiitissä ja ainakin osassa SIGGRAPHissa paikan päällä olevista korteista sen paikalla on Radeon-teksti.

Lähde: Radeon RX @ Twitter, HardwareLuxx

This site uses XenWord.
;