AMD:n ajureista löytynyt ongelma rikkoo muun muassa SAGE-pelimoottoriin perustuvia RTS-pelejä.

AMD:n tuoreimmista Radeon Software Adrenalin Edition -ajureista on löytynyt vanhempia DX9-pelejä rikkova bugi. Bugi on olemassa sekä 17.12.2- että 17.12.1-ajureilla.

AMD:n keskustelualueelle on raportoitu bugista, joka rikkoo useita DirectX 9 -aikakauden pelejä täysin. Vaikka ongelma koskee molempia Adrenalin Edition -julkaisuja, joidenkin raporttien mukaan ongelmat eivät esiinny yhtä laajasti 17.12.1-ajureilla. Ainut oikea korjaus on kuitenkin tässä vaiheessa siirtyä takaisin vanhempiin Crimson ReLive Edition -ajureihin. Ongelmia on havaittu ainakin SAGE-pelimoottoriin perustuvilla peleillä (mm. Command & Conquer 3, Command & Conquer: Red Alert 3 ja Lord of the Rings: Battle of Middle-Earth) sekä Witcher 1:ssä.

Keskusteluun osallistui myös AMD:n tekniseen tukeen erikoistunut insinööri Ray M, joka kommentoi pelien olevan niin vanhoja, että niihin tuskin tullaan julkaisemaan korjauksia. Kommentti sai useat sivustot uutisoimaan, ettei AMD tulisi korjaamaan ajureiden joitain DirectX 9 -pelejä koskevia ongelmia lainkaan. Terry Makedon kuitenkin vahvisti Twitterissä hieman myöhemmin, että yhtiö työskentelee jo ongelman korjauksen parissa ja se tullaan julkaisemaan lähiaikoina Hotfix-ajurina.

Lähde: AMD Community

This site uses XenWord.
;