AMD on esitellyt jokaisessa Capsaicin-tapahtumassaan tulevia näytönohjaimiaan, joten tällä luvassa on todennäköisesti tarkempi katsaus tuleviin Vega-näytönohjaimiin.

AMD tulee pitämään 28. päivä kuluvaa kuuta pelinkehittäjille suunnatun Game Developers Conferencen yhteydessä Capsaicin & Cream -tapahtuman. Käytännössä voitaneen puhua kuitenkin kahdesta erillisestä tapahtumasta, sillä ilmeisesti vain Capsaicin-osuus tullaan lähettämään livestreamina netissä, kun Cream-osuus on näillä näkymin todistettavissa vain paikan päällä San Franciscossa.

Capsaicin-osuus tapahtumasta keskittyy todennäköisesti tuleviin Vega-näytönohjaimiin, mutta toistaiseksi voi vain arvuutella onko kyse kuluttajatuotteista vai enemmänkin ammattilaispuolelle suunnatuista näytönohjaimista. Ensimmäisessä Capsaicin-tapahtumassa esiteltiin Radeon Pro Duo -näytönohjain ja toisessa uusi Radeon Pro -tuoteperhe, mikä puoltaisi tämänkin tapahtuman keskittymistä enemmän ammattilaispuolelle.

Cream-osuus on puolestaan omistettu pelinkehittäjille. Puheissa tullaan käsittelemään ainakin uusia ideoita renderöintitekniikoihin ja erilaisia visioita tulevaisuudesta alalla. Mukana tulee olemaan AMD:ta lainaten pelimaailman guruja useista eri yhtiöistä, joista nimeltä mainitaan Epic ja Unity.

Capsaicin-livestream tulee katsottavaksi netissä myöhemmin ilmoitettavalla sivustolla tai sivustoilla. Todennäköisimmin streamausalustoiksi saadaan perinteiseen tapaan Twitch ja/tai YouTube. Lähetys alkaa 28. helmikuuta kello 20.30 Suomen aikaa ja päättyy tuntia myöhemmin.

This site uses XenWord.
;