Vuotaneet tiedot paljasti olemassa olevan ainakin kaksi erilaista mallia, jotka tunnistuvat tällä hetkellä nimillä 7310:00 ja 731F:C1.

AMD on varmistanut julkaisevansa Navi-arkkitehtuuriin perustuvat näytönohjaimet vuoden kolmannen neljänneksen eli heinä-syyskuun aikana. Navi-arkkitehtuuriin perustuvat näytönohjaimet tulevat asettumaan markkinoilla Radeon VII:n alapuolelle.

Tuttu luottovuotaja Tum Apisak on nyt twiitannut ensimmäiset havainnot Navi-näytönohjaimista. Toinen kuvista on otettu Ashes of the Singularityn tulosruudusta ja toinen 3DMarkin tuloksesta. Valitettavasti kumpikaan kuvankaappaus ei paljasta näytönohjainten suorituskykyä, mutta varmistaa niiden olevan ajettu kahdella eri mallilla. Näytönohjaimet tunnistuvat laitetunnuksilla 7310:00 ja 731F:C1. 3DMark-tietojen mukaan 731F:C1-malli olisi toiminut testissä 1000 MHz:n kellotaajuudella ja se olisi varustettu 8 Gt:llä 1250 MHz:n kellotaajuudella toimivaa muistia.

Ashes of the Singularityn lisäksi 7310:00 on löytänyt tiensä CompuBenchin tulostietokantaan. Valitettavasti tulokset ovat tällä hetkellä erittäin vajavaiset ja sisältävät vain Aztec Ruins High Tier- ja Manhattan-tulokset Onscreen-asetuksin ja tuntemattomalla resoluutiolla.

Lähteet: Tum Apisak @ Twitter (1), (2)

This site uses XenWord.
;