AMD:n uudet ajurit on tarkoitettu vain uusille Radeon RX Vega -näytönohjaimille eivätkä ne virallisesti tue muita näytönohjaimia. NVIDIAn uudet ajurit puolestaan tuovat mukanaan perinteiseen tapaan uudet Game Ready -leimat, tällä kertaa Agents of Mayhemille ja VR-puolella Killing Floor: Incursionille.

AMD ja NVIDIA ovat kumpikin julkaisseet uudet näytönohjainajurit. AMD:n uudet ajurit tottelevat versionumeroa 17.30.1051 beta 6 eikä niillä ole perinteistä Radeon Software -versionumeroa. Ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille. NVIDIAn uudet GeForce 385.28 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia GeForce-näytönohjaimia 400-sarjasta lähtien.

AMD:n uudet Radeon Software -ajurit on omistettu vain Radeon RX Vega -näytönohjaimille, eivätkä ne virallisesti tue muita näytönohjaimia. Ajureiden tunnettujen ongelmien listalta löytyy Radeon WattMan -ylikellotukseen liittyvät ongelmat, 3DMark Fire Strike:n satunnaiset kaatumiset GT2-testissä, Radeon Software -asetusten resetoinnin virheellinen toiminta HBCC-ominaisuuden suhteen ja ongelmat joidenkin HDR-televisioiden kanssa. Voit lukea julkaisutiedotteen kokonaisuudessaan AMD:n sivuilta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

NVIDIAn GeForce 385.28 -ajurit lisäävät Game Ready -leiman Agents of Mayhemille ja Game Ready VR -leiman Killing Floor: Incursionille. Lisäksi ajureissa on uudet tai päivitetyt 3D Vision -profiilit Agents of Mayhemille (Fair) ja F1 2017:lle (Not recommended). Ajurit korjaavat lisäksi joukon vanhoja bugeja, mukaan lukien Call of Duty Infinite Warfaren suorituskykyongelmat. Voit tutustua täyteen listaan ajureiden korjauksista ja tiedossa olevista bugeista niiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;