AMD:n pitkäaikaisiin johtohahmoihin lukeutuva varatoimitusjohtaja Rick Bergman jää eläkkeelle yhtiön Computing and Graphics -osaston vetäjän paikalta. Yhtiön ei tarvinnut etsiä korvaajaa kaukaa, vaan uusi johtaja löytyi talon sisältä.

Rick Bergman on tehnyt pitkän uran teknologiamaailmassa. Hän toimi vuodesta 1986 vuoteen 1996 Texas Instrumentsin markkinointijohtajana, vajaat puolitoista vuotta Exponentialin markkinoinnin varajohtajana ja sen jälkeen 3 vuotta ja 8 kuukautta S3:n operatiivisena johtajana. Bergmanin ura AMD:lla alkoi ATI Technologiesin tuoteosaston johtajana tammikuussa 2001 ja jatkui samoissa tehtävissä yhtiökaupoista huolimatta syyskuuhun 2011. Tämän jälkeen Bergman toimi 7 vuotta ja 9 kuukautta Synapticsin toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä, joista viimeiset 4 vuotta ja kaksi kuukautta hän toimi lisäksi Maxwell Technologiesin hallituksen jäsenenä. Bergman palasi AMD:lle Computing and Graphics -osaston johtajaksi elokuussa 2019.

Bergmanin saappaisiin astuu Jack Huynh, joka on tehnyt koko lähes 25 vuotisen työuransa AMD:lla. Hän aloitti insinöörinä vuonna 1998 ja nousi liiketoiminnan kehityksen ja hinnoittelupolitiikan johtoon Client Business Unit -osastolla tammikuussa 2000. Huynh toimi tehtävssä 13 vuotta ja 3 kuukautta, kunnes hän siirtyi saman osaston Mobility Solution yksikön johtoon vuodeksi ja kuukaudeksi. Maaliskuussa 2014 uusi paikka löytyi Semi-custom-osaston johdosta, jossa hän on toiminut tähän päivään saakka, ellei muodollista ylennystä varapääjohtajasta vanhemmaksi varapääjohtajaksi lasketa. Vaikka Huynh ei peri varatoimitusjohtajan titteliä, hän vastaa toimistaan suoraan toimitusjohtajalle.

Bergman tulee toimimaan AMD:lla vielä toisen vuosineljänneksen loppuun asti varmistamassa sujuvan siirtymän Huynhin aikakauteen.

Lähde: AMD