Osassa marraskuu 2019 - toukokuu 2020 välillä valmistettuja iPhone 11 -malleja on ongelma, jossa näytön kosketuksentunnistus lakkaa toimimasta normaalisti.

Netissä on puhuttu jo pitkään Applen iPhone 11 -puhelinten näyttöjen kosketuksentunnistuksen ongelmista. Nyt Apple on tunnustanut ongelman myös virallisesti.

Applen tiedotteen mukaan pieni osa marraskuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä valmistetuista iPhone 11 -puhelimista kärsii ongelmasta, jossa kosketuksentunnistus lakkaa toimimasta. Tämän myötä yhtiö tulee tarjoamaan ongelmasta kärsiviin puhelimiin ilmaisen näyttömoduulin vaihdon. Korjaus edellyttää, ettei puhelimessa ole siihen vaikuttavia muita vikoja, kuten haljennut näyttölasi tai muu vastaava, tai että ne korjataan ennen näyttömoduulin vaihtoa. Ohjelma on voimassa 2 vuotta puhelimen alkuperäisestä ostopäivästä eteenpäin.

Applen verkkosivuilla julkaistiin samalla työkalu, jolla voi tarkistaa sarjanumeron perusteella kuuluuko puhelin mahdollisesti viallisten puhelinten joukkoon. Apple myös tarkistaa, että korjattavaksi tulevassa puhelimessa todella on kyseinen ongelma, eli pelkästä vaihtamisen ilosta ohjelmaan ei pääse mukaan. Apple kehottaa puhelimensa tämän nimenomaisen ongelman vuoksi jo aiemmin korjauttaneita olemaan yhteydessä sen asiakaspalveluun, jotta se voi hyvittää kyseisen korjauksen hinnan.

Lähde: Apple

This site uses XenWord.
;