io-techin ja Kingstonin syysarvonnassa palkintona on uusi mekaaninen pelinäppäimistö.

Kaupallinen yhteistyö: Arvomme osallistuneiden io-techin käyttäjien kesken Kingstonin HyperX-pelibrändin uuden mekaanisen HyperX Alloy Elite -näppäimistön, jonka hintataso Suomessa on alkaen noin 120 euroa:

Punaisella taustavalaistuksella varustettu näppäimistö on saatavilla sinisillä, ruskeilla ja punaisilla Cherry MX -kytkimillä. Muita ominaisuuksia ovat USB 2.0 -läpivienti, 100% anti-ghosting ja  N-Key rollover sekä medianäppäimet.

Osallistu arvontaan vastaamalla kommentteihin uutisen kommenttilomakkeella tai TechBBS-foorumin kautta, mikä on paras koskaan omistamasi Kingstonin tuote. Reilun pelin nimissä voit osallistua myös, vaikka et olisi omistanut Kingstonin tuotteita. Tässä tapauksessa osallistuminen tapahtuu vastaamalla viestillä: ”HyperX Alloy Elite olisi ensimmäinen omistamani Kingstonin tuote”.

Osallistumisaika päättyy 8. lokakuuta klo 23:59. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja yksityisviestillä. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Onnea arvontaan ja näppäimistön löydät mm. Jimm’sin valikoimista.

This site uses XenWord.
;