io-techin ja HyperX:n lokakuun arvonnassa palkintona ovat 16 gigatavun Fury RGB DDR4-3466 -muistisetti ja 960 gigatavun SSD-asema.

Kaupallinen yhteistyö: Arvomme osallistuneiden io-techin käyttäjien kesken HyperX-pelibrändin 16 gigatavun Fury RGB DDR4-3466 -muistisetin ja 960 gigatavun Fury RGB SSD -aseman.

HyperX:n Fury RGB -muistisarja on nimensä mukaan RGB-valaistu ja saatavilla DDR4-3466-nopeuteen asti CAS 16 -latensseilla. HyperX Fury RGB SSD -asema on puolestaan saatavilla 240, 480 ja 960 gigatavuisena ja se on SATA-väyläinen. Molempia Fury RGB -sarjan tuotteita pystyy ohjaamaan emolevyvalmistajien omilla valaistusohjelmistoilla.

Osallistu arvontaan vastaamalla kommentteihin uutisen kommenttilomakkeella tai TechBBS-foorumin kautta, minkä päivityksen aiot seuraavaksi toteuttaa tietokoneeseesi tai pelitarvikkeisiisi?

Osallistumisaika päättyy 30. lokakuuta klo 23:59. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja yksityisviestillä. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Onnea arvontaan ja muistit sekä aseman löydät mm. Jimm’sin valikoimista.

This site uses XenWord.
;