io-techin ja HyperX:n kevätarvonnassa palkintona on kahden teratavun kokoinen NV1 M.2 SSD.

Kaupallinen yhteistyö: Arvomme osallistuneiden io-techin käyttäjien kesken Kingstonin kahden teratavun kokoisen NV1 NVMe PCIe SSD:n.

Kingstonin NV1 NVMe PCIe SSD -asemassa luku- ja kirjoitusnopeudet ovat 2100 ja 1700 megatavua sekunnissa eli selvästi suuremmat kuin SATA-pohjaisen SSD-aseman nopeudet. NV1 toimii vähäisellä virrankulutuksella, alhaisella lämmöllä ja lyhyemmillä latausajoilla. Tehokkuus ja yksipuolinen M.2 2280 -rakenne (22 x 80 mm) tekevät NV1:stä ihanteellisen valinnan ohuisiin kannettaviin tietokoneisiin ja järjestelmiin, joissa on rajoitetusti tilaa. Tuotetta on saatavilla 500 gigatavun – 2 teratavun kapasiteeteilla.

Osallistu arvontaan vastaamalla kommentteihin uutisen kommenttilomakkeella tai TechBBS-foorumin kautta, mihin käyttöön kaksi teratavua tallennustilaa sinulla tulisi ja mikä on auton rekisterinumero yllä olevalla videolla kohdassa 0:22.

Osallistumisaika päättyy 4. toukokuuta klo 23:59. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja yksityisviestillä. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Onnea arvontaan ja Kingstonin NV1 NVMe PCIe SSD:t  löydät mm. Jimm’sin valikoimista.

This site uses XenWord.
;