Näyttävät Kone Pro ja Pro Air perustuvat alkuperäisen Kone-hiiren muotoiluun, jota on viilattu entistä paremmaksi pian puolitoista vuosikymmentä.

Nykyään Turtle Beachin talliin kuuluva Roccat on julkaissut uudet Kone Pro -sarjan pelihiiret. Hiiret eroavat massasta ainakin poikkeuksellisen näyttävän RGB-valaistuksensa kautta.

Roccat Kone Pro ja Kone Pro Air perustuvat samaan runkoon ja yhtiön omiin Titan Optical Switch -kytkimiin. Hiiret on suunniteltu oikeakätisille ja niiden muotoilu pohjautuu alkuperäiseen vuonna 2007 esiteltyyn, ikoniseksikin kehuttuun Kone-hiireen, jota on viilattu nyt jo liki puolitoista vuosikymmentä sopimaan entistä paremmin erikokoisille käsille ja otteille.

Hiirten silmänä toimii PixArtin PMW3370:een perustuva optinen Roccat Owl-Eye 19K -sensori, joka tukee muun muassa säädettävää nostokorkeutta ja 50 G:n kiihtyvyyttä. Hiiren vasemmasta kyljestä löytyy kaksi peukalopainiketta, pääpainikkeiden välistä alumiinista koneistettu rulla ja pohjasta suurikokoiset lämpökäsitellyt PTFE-tassut. Jokaisen pelaajan suorituskyvyn huippuunsa hiova RGB-valaistus on toteutettu hiirissä varsin poikkeukselliseen tapaan. Valaistujen logojen ja valonauhojen sijasta hiirten kaksi valaistusaluetta on sijoitettu pääpainikkeiden päätyihin, joista ne hohtavat keveän Bionic Shell -kuoren läpi.

Kone Pron ja Kone Pro Airin strategiset mitat ovat 125,6 x 40 x 72 mm (P x K x L) ja 66 tai 75 grammaa.  Pro-mallissa käytetään yhtiön omaa PhantomFlex-kaapelia, jonka luvataan olevan käytössä liki huomaamaton. Pro Air tukee sekä 2,4 GHz:n langatonta yhteyttä että Bluetoothia ja sen akku ladataan USB Type-C -kaapelilla. Akulle luvataan parhaimmillaan 100 tunnin kestoa ja pikalataustuen ansiosta sille luvataan 10 minuutin latauksella jopa 5 tuntia käyttöaikaa peleissä.

Kone Pron suositushinta on 79,99 ja Pro Airin 129,99 euroa. Hiiret ovat nyt ennakkotilattavissa Roccatin omasta verkkokaupasta ja ne saapuvat virallisesti myyntiin 16. toukokuuta. Molemmat kaksikosta ovat saatavilla valkoisena Arctic White- ja mustana Ash Black -versiona.

Kone Pro -tuotesivut, Kone Pro Air -tuotesivut

This site uses XenWord.
;