Asuksen uusi pelinäyttö on varustettu G-Sync Ultimate -tuella ja MiniLED-taustavalaistuksella.

CES 2020 -messut käynnistyvät paikallista aikaa huomenna, mutta valmistajat ovat esitelleet jo kilpaa ensimmäisiä messuilla esillä olevia uutuuksiaan. Asus on esitellyt paitsi NVIDIAn kanssa yhteistyössä julkistetun 360 hertsin näytön, myös maailman ensimmäisen DisplayHDR 1400 -sertifioidun pelinäytön.

Asus ROG Swift PG32UQX on nimensä mukaisesti 32-tuumainen ja se on varustettu suoralla 144 hertsin virkistystaajuuteen kykenevällä 4K UHD -paneelilla (3840×2160). Näyttö erottuu kilpailijoistaan käyttämällään 1152 alueen MiniLED-taustavalaistuksella sekä 1400 nitin maksimikirkkaudella ja DisplayHDR 1400 -sertifioinnilla. Näytön luvataan toistavan 90 % laajasta DCI-P3-väriavaruudesta.

Ulkoisesti näyttö noudattaa ROG Swift -sarjan näytöistä tuttua linjaa erittäin ohuine reunuksineen ja RGB-valaistuksineen. Mukana on sekä näytön takaosan suurikokoinen valaistu ROG-logo että näytön jalasta pöytään heijastava valaistus vaihdettavalla kuviolla.

Asus ei ole toistaiseksi varmistanut milloin näyttö saadaan myyntiin asti, mutta se tulee olemaan esillä yhtiön osastolla CES-messuilla. Myös hinnoittelu on toistaiseksi täysi kysymysmerkki.

Lähde: Asus

This site uses XenWord.