ROG Phonen sisarsarja Zenfonen tuleva huippumalli muistuttaa aiempaa enemmän pelihenkistä veljeään, mutta jättää RGB-välkkeet ja LED-näytöt väliin.

Asus esitteli viime kuussa merkittävästi uudistuneen ROG Phone 8 -älypuhelimen. Nyt nettiin on vuotanut myös sisarmallisto Zenfonen tulevan sukupolven huippumallin tiedot.

Asuksen tulevan Zenfone 11 Ultran tiedot ovat vuotaneet nettiin uuden ROG Phone 8:n firmwaren kautta. Tarkempia selityksiä miksi toisen puhelimen tiedot löytyisivät eri puhelimen firmwaresta ei ole annettu.

Vuodossa ovat mukana paitsi puhelimen tekniset tiedot, myös kuvia. Kuvien perusteella ROG Phone 8 ja Zenfone 11 Ultra ovat läheisempää sukua keskenään, kuin sisarmallistojen puhelimet aiemmin. Takakannen suurimmat erot ovat puuttuvat Aura RGB -valaistu ROG -logo ja AniMe Vision -LED-näyttö sekä pyöristetympi kamerasaareke. Kamerasaarekkeessa näkyy myös yksi tunnistamaton loven kaltainen elementti, joka puuttuu ROG Phone 8:n kamerasaarekkeesta.

Ominaisuuksien puolesta tarjolle tulee 6,78” LTPO Amoled 2400×1080-resoluutiolla ja 1-120 hertsin virkistystaajuudella, tai Game Genien kautta maksimissaan 144 hertsin virkistystaajuudella pelatessa. Järjestelmäpiirinä toimii vähemmän yllättäen Qualcommin Snapdragon 8 Gen 3, jonka kaverina on maksimissaan 16 Gt muistia ja 512 Gt UFS 4.0 -tallennustilaa.

Päätakakameran sensorina toimii Sonyn 50 megapikselin IMX890, joka on vakautettu gimbal-pohjaisella optisella kuvanvakautuksella. Sen rinnalta löytyvät 13 megapikselin ultralaajakulma ja 32 megapikselin telekamera 3-kertaisella optisella zoomilla ja OIS:lla. Etukamerasta löytyy 32 megapikselin sensori.

Puhelimen akku tulee olemaan vuodon mukaan kapasiteetiltaan 5500 mAh ja se tukee 65 watin HyperCharge-pikalatausta sekä 15 watin langatonta latausta. Liitäntäpuolella on pienelle mutta äänekkäälle joukolle tärkeä 3,5 mm:n kuulokeliitin, mutta ääntä saa ulos myös Diracin optimoimista stereokaiuttimista.

Asus Zenfone 11 Ultra tulee saataville ikuisen mustana, taivaanrannan sinisenä, utuisen harmaana, tuoreen vihreänä ja aavikon siennana, mutta sen julkaisuaikataulu on vielä avoin.

Lähde: GSMArena

This site uses XenWord.
;