Cherry tarjoaa nyt suosittua MX-näppäinkytkintään selvästi aiempaa pienemmässä koossa.

Mekaanisten näppäinkytkinten markkinajohtaja Cherry on julkistanut uuden matalaprofiilisen kytkinmallin, joka on suunnattu erityisesti kannettaviin tietokoneisiin sekä matalaprofiilisiin näppäimistöihin. Uutuuskytkin kantaa nimeä MX Low Profile RGB.

Cherryn mukaan uusi matalaporfiilinen kytkin perustuu täysin uuteen rakenteeseen, mutta tarjoaa tavallisista Cherry MX -kytkimistä tuttuja ominaisuuksia matalammassa muodossa. Itse näppäimen liikeradan ohella myös kytkimen kotelointi on selvästi tavanomaista pienempi, joten se sopii paremmin rajallisesti tilaa sisältäviin sovellutuksiin. Kytkimen kuoret ovat läpinäkyvää muovia, joka mahdollistaa pintaliitosledin sijoittamisen piirilevylle kytkimen alle.

Kytkimen kokonaiskorkeus on 11,9 mm, eli noin 35 % vähemmän kuin tavallisessa versiossa. Painallusmatka on puolestaan kutistunut neljästä millimetristä 3,2 millimetriin. Tuntuman luvataan pysyneen samana kuin tavallisissa MX-kytkimissä. Kytkimen sisällä käytetään tuttuja kultaisia kontakteja, joille luvataan 50 miljoonan painalluksen kestoikä.

Ensimmäinen saataville tuleva kytkintyyppi on punainen, eli lineaarinen 45 senttinewtonin painallusvoimalla aktivoituva malli. Myöhemmin saataville on tulossa myös muita kytkintyyppejä.

Lähde: Cherry

This site uses XenWord.
;