Jokainen pääsee tuntemaan itsensä oman elämänsä Darth Vaderiksi viimeistään silloin, kun taistelumunan motorisoitu kupu laskee näytöt hipaisukytkimen kosketuksella alas silmien tasalle.

Cooler Master esitteli virtuaalisessa Summit-tapahtumassaan D-Boxin kanssa yhteistyössä toteutetun pelituolin. Hulppea parin tonnin pelituoli kuitenkin kalpenee pelitaisteluasemakilvan uusimman osanottajan, Orb X:n edessä.

Taistelumunaksikin ulkonäkönsä puolesta sopiva Orb X noudattaa muista taisteluasemista tuttua mallia, jossa samaan pakettiin on integroitu vähintään pelituoli, taso näppäimistölle ja hiirelle sekä näytöt. Oman elämänsä Dath Vaderiksi itsensä tuntee viimeistään silloin, kun moottoroitu kupu laskeutuu näyttöineen silmien eteen hipaisukytkimen painalluksella. Kupuun voidaan asentaa yksi maksimissaan 49-tuumainen tai kolme maksimissaan 27-tuumaista näyttöä. Tuoli on luonnollisesti varustettu myös kattavalla RGB-valaistuksella niin taisteluaseman sisä- kuin ulkopuolellakin.

Orb X:n pelituolin ergonomian luvataan takaavan pitkätkin pelisessiot kivuitta, kunhan tuolin säädöt optimoi itselle sopivaksi. Pelkästään pää- ja alaseläntuet sisältävät kuusi eri tapaa säätää niitä sopivammiksi. Kokoonpanoon on integroitu myös 2.1 -äänentoisto ja piilotettu tila esimerkiksi taistelumunan todelliselle sydämelle, eli tietokoneelle. Tietokoneelle varattuun tilaan pääsee ilmeisesti käsiksi koko komeuden takapuolelta löytyvästä luukusta, jota koristaa kookas Cooler Master -logo.

Cooler Master Orb X:lle ei ole annettu virallista julkaisuaikataulua tai hinnoittelua, mutta KitGurun onkimien tietojen mukaan se saapuisi myyntiin joulukuun aikana. Joulun epäilemättä halutuimman paketin hintalapuksi on saman lähteen mukaan luvassa noin 12 000-14 000 dollaria.

Lähde: Cooler Master

This site uses XenWord.
;