Cooler Masterin analoginen näppäinpad perustuu mekaanisiin Cherry MX Red- tai Gateron Red -kytkimiin ja Aimpadin kehittämään painallussyvyyden tunnistavaan teknologiaan.

Cooler Master on esitellyt uudenlaisen, analogisen näppäinpadin pelaajille ja ammattilaisille. Poikkeuksellisesti suuriyritykselle ControlPad aiotaan tuoda markkinoille Kickstarterin joukkorahoituksen kautta.

Cooler Masterin ControlPad perustuu Aimpadin kehittämään teknologiaan. Näppäimissä käytetään käyttäjän valinnasta kiinni joko Cherryn MX Red- tai Gateronin Red-kytkimiä ja niiden painallussyvyys mitataan infrapuna-LEDin avulla. Näppäinpadissa on luonnollisesti myös RGB-taustavalaistus.

ControlPadissa on yhteensä 24 painiketta, joista 23 on perinteisen näppäimen kokoisia ja yksi tuplaleveä. Kaikki näppäimet tukevat analogista painallussyvyyden tunnistusta. Varsinaisten näppäinten lisäksi ControlPadista löytyy kaksi rullaa, jotka voi ohjelmoida haluamiinsa funktioihin, sekä irrotettava näppäintuki.

Oletuksena näppäimissä on vain numerointi 01 – 24 (lisäksi nuolet näppäimissä 8, 12, 13 ja 14), mutta Cooler Master on suunnitellut sille lisäksi FPS-peleihin suunnitellut näppäinhatut sekä ohjelmakohtaisesti kustomoidut hatut Adoben Photoshopille, Illustratorille sekä Premiere Prolle.

Aimpadin analogista painallussyvyyden tunnistavaa teknologiaa tuetaan tällä hetkellä 271 pelissä. Ajantasaiset tiedot tuetuista peleistä löytyvät yhtiön Supported Games -listauksesta.

Edullisimmillaan Cooler Master ControlPad irtoaa Kickstarterista Gateronin kytkimillä 55 dollarin hintaan. Hintaan sisältyy näppäinpadin lisäksi näppäinten irrotustyökalu, rannetuki, yksi valinnainen näppäinhattupaketti vakionäppäinten lisäksi sekä Early Bird -erikoisuutena Cooler Master -pinssi sekä ”Control this”-t-paita. Cherry MX -kytkimillä varustettu vastaava paketti on 20 dollaria tyyriimpi. Early Bird -paketteihin lisätään Suomeen toimitettaessa 15 dollaria toimituskuluja.

Lähde: Cooler Master ControlPad @ Kickstarter

This site uses XenWord.
;