Yritys julkaisi messuilla koteloita, virtalähteitä, coolereita, tuulettimia, näppäimistöjä, hiiren ja kuulokkeet, jotka saapuvat kauppoihin vuoden mittaan.

Cooler Master on esitellyt CES 2019 -messuilla suuren joukon uusia tuotteita eri kategorioihin.

Uudet Q500L- ja Q500P-mallit ovat ATX-kokoonpanoille suunniteltuja versioita Q300L-mallista. Ulkomitat on saatu pidettyä samana siirtämällä virtalähdepaikka kotelon etuosaan. Koteloissa on verkkomateriaalista valmistetut etu- ja kattopaneeli sekä vasempaan kylkeen sijoitettu liitinpaneeli. L-malliin verrattuna P-malli tarjoaa erilaisen etu- ja kattopaneelin sekä monipuolisemmat ”etupaneelin” liitännät. Q500-mallit tulevat saataville kesään mennessä – L-version veroton suositushinta on noin 50 euroa, P-mallin hintaa ei ole vielä julkaistu.

N-sarjaan lisätyt NR400- ja NR600-mallit ovat muotoilultaan yksinkertaisen pelkistettyjä. NR400 on suunnattu micro-ATX-kokoonpanoille ja NR600 ATX-kokoonpanoille. Hyvään ilmavirtaukseen on pyritty verkkomateriaalista valmistetulla etu- ja kattopaneelilla. Molemmista koteloista tulee saataville myös 5,25″ asemapaikalla varustetut versiot. NR-mallit tulevat saataville ensimmäisellä vuosineljänneksellä 60-65 euron verottomaan suositushintaan.

Virtalähdepuolta Cooler Master laajensi V Platinum -malliston tehoversioilla sekä uudella XG Gold Advanced -sarjalla. Cooler Masterin high-end-tarjontaan lukeutuva V Platinum -mallisto saa aiemman 1200-wattisen version rinnalle 850-, 1000- ja 1300-wattiset versiot. V Platinum -mallit ovat täysmodulaarisia ja tukevat 80Plus Platinum -hyötysuhdetta. Takapaneeliin sijoitettu kytkin mahdollistaa 12-voltin jännitelinjan jakamisen yhdestä useampaan erilliseen osaan. XG Gold Advanced on ensimmäinen Cooler Masterin oman tiimin kokonaan suunnittelema virtalähde. Täysmodulaaristen virtalähteiden LED-näyttö kertoo rasituksen, tuuletinnopeuden ja lämpötilan reaaliaikaisesti. 135 mm tuuletin on varustettu RGB-valaistuksella. 80Plus Gold -hyötysuhteeseen kykenevä mallisto tulee saataville 550-, 650- ja 750-wattisina versioina. Uudet V Platinum -mallit tulevat kauppoihin maaliskuussa 199 – 299 euron verottomaan suositushintaan. XG Gold Advanced -mallit saapuvat toukokuussa, hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

Ulkoisesti hyvin paljon Wraithripper-cooleria muistuttava uusi MasterAir MA610M -tornicooleri rakentuu kahdesta tornimallisesta rivastosta sekä niiden väliin sijoitetusta uudesta SF120R-tuulettimesta. Coolerin ominaisuuksiin lukeutuu myös kuusi kuparista lämpöputkea sekä RGB-valaistus. Hieman lentävältä lautaselta näyttävä G100M v2 -malli on puolestaan paranneltu versio aiemmasta G100M-mallista. Coolerin keskellä on kuparinen höyrykammio, jonka kautta lämpö välittyy alumiinirivastoon. Coolerin tuuletin ja kehys on varustettu osoitteellisella RGB-valaistuksella. G300P on puolestaan uusi matalaprofiilinen malli, joka on tarkoitettu pienikokoisiin kokoonpanoihin. G300P:n korkeus on vain 39,5 mm. MA610M tulee saataville toukokuussa 90 euron verottomaan suositushintaan. G100M ja G300P tulevat kauppoihin kesäkuussa noin 50 euron verottomaan suositushintaan.

Prosessorin nestejäähdytykseen Cooler Master tuo uuden ML240P Mirage -mallin, jota se esitteli ensi kertaa Computexissa viime kesänä. Esitäytetty valmisnestekierto hyödyntää 240 mm:n jäähdytintä sekä ARGB-valaistuja tuulettimia. Pumppuyksikössä on läpinäkyvä kansi, jonka läpi näkee RGB-valaistun pumpun roottorin. ML240P Miragen suositushinta on 140 euroa ja se tulee saataville maaliskuussa.

Yritys julkaisi myös uusia tuulettimia, joista ehkäpä erikoisin toteutus on SF240P ARGB -malli, jossa kaksi 120 mm tuuletinta on yhdistetty samaan kehykseen. Kyseessä on erityisesti jäähdyttimien yhteydessä käytettäväksi tarkoitettu kaksoistuuletin, jonka kehys ja roottorit ovat valaistu yhteensä 56 osoitteellisella RGB-ledillä. Samasta uudeta SF-sarjasta löytyy myös perinteinen 120 mm:n kokoinen SF120R ARGB -versio. SF120M on puolestaan Cooler Masterin uusi lippulaivatuuletin, joka on varustettu erittäin jäykällä rakenteella sekä kaksoiskuulalaakeroinnilla. SF120R-tuuletin maksaa ARGB-versiona 25 euroa ja RGB-versiona 20 euroa. SF240P ARGB:n hinta ei ole vielä tiedossa, mutta se tulee myyntiin yhdessä pienempien mallien kanssa helmikuussa. SF120M-huippumallin suositushinta on 30 euroa ja sen myynti alkaa huhtikuussa.

Oheislaitepuolella Cooler Master julkaisi kolme näppäimistöä, yhden headsetin ja yhden hiiren. Uudet SK-sarjan näppäimistöt ovat matalaprofiilisilla mekaanisilla Cherry MX -kytkimillä varustettuja langattomia näppäimistöjä, jotka kommunikoivat tietokoneen kanssa Bluetoothin avulla. Näppäimistöjä voi myös käyttää langallisena USB Type-C -liitäntäisen kaapelin välityksellä. Näppäinten RGB-valaistus on täysin kustomoitavissa ja valoja sekä makroja voi hallita myös näppäimistöstä käsin ilman erillistä ohjelmistoa. Sk621 on 65-näppäiminen kompakti malli, SK631 on perinteinen tenkeyless-malli ja SK651 puolestaan täysikokoinen malli.

MM831 on yrityksen ensimmäinen langaton pelihiiri. Se käyttää PMW3360-sensoria, joka kykenee jopa 24 000 CPI:n herkkyyteen. Päänäppäimissä käytetään Omronin mekaanisia kytkimiä. Hiiressä on myös nelialueinen RGB-valaistus sekä ohjelmoitava OLED-näyttö. Langaton MH670-kuulokemikrofoni on puolestaan suunniteltu kevytrakenteiseksi ja sitä voidaan käyttää myös 3,5 mm:n liitännän kautta. Kuulokkeissa käytetään 40 mm:n neodyymielementtiä ja mikrofoni on irrotettavaa mallia.

SK600-sarjan näppäimistöjen suositushinnat ovat 120, 140 ja 160 euroa. SK621 tulee saataville maaliskuussa, SK631 toisella vuosineljänneksellä ja SK651 kolmannella neljänneksellä. MM831-hiiren saatavuudesta ja hinnasta ilmoitetaan myöhemmin. MH670-kuulokkeet saapuvat kesäkuussa noin sadan euron hintaan.

This site uses XenWord.
;