Cooler Masterin uusissa MasterKeys PBT -näppäimistöissä on kestävästä PBT-muovista valmistetut näppäinhatut.

Cooler Master on esitellyt kaksi uutta mekaanista näppäimistöä, joissa käytetään laadukkaita PBT-muovisia (Polybutyleenitereftalaatti) näppäinhattuja. Uutuusmallien nimet ovat MasterKeys PBT S ja MasterKeys PBT L, joista ensin mainittu on tenkeyless-kokoinen ja jälkimmäinen täysikokoinen malli. Valmistajan mukaan MasterKeys PBT -malleissa on keskitytty ulkonäön sijaan käyttötuntumaan ja kestävyyteen.

MasterKeys PBT -mallien 1,5 mm paksut näppäinhatut ovat ruiskuvalettuja, kuituvahvistettuja ja lasermerkattuja, joten ne kestävät kulumatta kovaakin käyttöä. PBT on yleisesti käytössä olevista näppäinhattumateriaaleista kestävin. Näppäinhattujen alta löytyy Cherryn MX-näppäinkytkimet, joita on saatavilla viitenä eri vaihtoehtona (punainen, sininen, vihreä, ruskea ja hopea). Näppäimissä ei ole taustavalaistusta.

Näppäimistöt tukevat NKRO:ta (kaikkien näppäinten samanaikainen rekisteröinti), makrojen ohjelmoimista ja tallentamista rautapohjaisesti näppäimistöstä käsin sekä näppäimistöasettelun vaihtoa lennosta QWERTY:stä Dvorakiin tai Workmaniin. USB-kaapeli on irrotettavaa mallia.

MasterKeys PBT S:n ja MasterKeys PBT L:n alustavat suositushinnat ovat 99 ja 109 euroa, mutta maakohtaisiin hintoihin saattaa vielä tulla muutoksia. Saatavuudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Valmistajan takuu on kahden vuoden pituinen.

This site uses XenWord.
;