Corsair ei ole ehtinyt vielä mukaan langattomien ultrakeveiden maailmaan. Ennen tänään julkaistua Sabre RGB Pro Wireless -hiirtä voitiin sanoa, ettei yhtiöllä ollut oikeastaan edes keveitä langattomia hiiriä.

Corsair Sabre RGB Pro Wireless kuuluu yhtiön Champion-tuoteperheeseen ja se jakaa ulkomuotonsa saman perheen Sabre Pro- ja Sabre RGB Pro-hiirten kanssa. Hiiren langaton yhteys perustuu yhtiön omaan Slipstream Wireless -teknologiaan. Yhteyden virkistystaajuuden voi valita 125 ja 2000 hertsin välillä.

Sabre RGB Pro Wireless käyttää Marksman 26K -sensoria, jonka tarkkuudeksi luvataan peräti 26 000 DPI. Optinen sensori pysyy kyydissä maksimissaan 50 G:n kiihdytyksissä ja 650 IPS:n liikkeessä. Hiiren pääpainikkeissa hyödynnetään Corsairin Quickstrike-teknologiaa, eli esijännitettyä jousta hyödyntäviä painikkeita, jotka ovat jatkuvassa kontaktissa Omronin kytkinten kanssa. Kytkimille luvataan varsin perinteinen 50 miljoonan klikkauksen elinikä. Yhteensä hiiressä on seitsemän iCue-ohjelmiston kautta ohjelmoitavaa painiketta.

Corsairin uutuushiiren strategiset mitat ovat 43 x 129 x 70 mm (K x P x L) ja jo alussa pedattu paino on 79 grammaa. Hiiren pohjasta löytyy paikka sen lähettimelle, mutta Slipstream Wireless -tilan lisäksi käytettävissä on myös Bluetooth-yhteys ja langallinen toimintatila USB-C-kaapelin päässä. Akun luvataan langattomassa toimintatilassa parhaimmillaan 90 tuntia yhdellä latauksella, mutta kahteen alueeseen jaettu RGB-valaistus syönee jonkin verran pelitunteja, jos se pidetään päällä. Hiiren sisäänrakennettuun muistiin voi tallentaa kolme profiilia, jotka sisältävät valaistusprofiilit, makrot ja DPI-asetukset.

Corsair Sabre RGB Pro Wireless saapuu myyntiin välittömästi ja se on hinnoiteltu yhtiön omassa verkkokaupassa 99,99 euroon.

Lähde: Corsair