Yhteistyön tuloksena Philips Hue -älyvalaistus on nyt hallittavissa suoraan Corsairin iCue-sovelluksesta ja synkronoitavissa tietokoneen valaistukseen.

Miltei joka valmistajalla on omat RGB-standardinsa, jotka kuitenkin ovat osittain myös yhteensopivia keskenään. Useiden eri hallintasovellusten käyttö koko väriloiston synkronointiin voikin olla hermoja raastavaa puuhaa, johon Corsair tarjoaa nyt pientä ensiapua.

Corsair on lyönyt hynttyyt yhteen Signifyn kanssa ja tuonut Philips Hue -älyvalot iCue-ekosysteemin pariin. Yhtiö on tehnyt vastaavaa yhteistyötä aiemmin myös muiden yritysten kanssa, mikä helpottaa käyttäjän arkea vähentämällä joukosta ainakin muutaman sovelluksen.

Yhdistämällä Philips Hue -älyvalaistuksen iCue-ekosysteemiin pelaajat voivat optimoida suorituskykynsä synkronoimalla tietokoneen lisäksi koko huoneen tai jopa koko talon kattavan RGB-valaistuksen reagoimaan joka näppäinpainallukseen tai luodin osumaan. Toki tuettuina ovat myös perinteisemmät efektit koko väriskaalaa kierrättävästä väriliu’usta vaikkapa kauhuelokuviin tunnelmaa tuovaan ”hengitys”-efektiin.

Lähde: Lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;