GeForce RTX 30 -sarjan muotokieltä noudattavan väitetyn RTX 4080:n vuotokuvassa ei ole mitään ilmiselviä väärennökseen viittaavia merkkejä.

Huhumylly NVIDIAn tulevien Ada Lovelace -koodinimellisten GeForce RTX 40 -sarjan näytönohjainten ympärillä on käynyt kuumana koko kesän, mutta viikoittain tai jopa päivittäin vaihtuvat ”varmat tiedot” kertovat omaa kieltään niiden luotettavuudesta. Nyt nettiin on saatu kuitenkin jotain kouriintuntuvampaa.

KittyYYuko nimimerkillä twiittaileva vuotaja on julkaissut kuvan väitetystä GeForce RTX 4080 -näytönohjaimesta. Näytönohjaimen muotokieli on käytännössä yhdenmukainen RTX 30 -sarjan näytönohjainten kanssa. Valitettavasti kuvasta ei voi tulkita muuta, kuin reilun kahden korttipaikan korkeuden, tuulettimen lapojen uuden muotoilun ja normaalin highend-näytönohjaimen rajoissa olevan pituuden.

Kuvan näytönohjaimessa ainut ilmiselvästi kyseenalainen seikka on RTX 4080 -teksti, joka ei käytä vanhaa tuttua, NVIDIAn virallista GeForce-fonttia. VideoCardz kuitenkin huomioi, että NVIDIA on hiljattain ottanut verkkosivuillaan käyttöön uuden NVIDIA Sans NALA -fontin ja että näytönohjaimen RTX 4080 -teksti käyttää nimenomaan kyseistä fonttia.

Lähde: KittyYYuko @ Twitter, VideoCardz

This site uses XenWord.
;