Corsair on julkaissut uudet HS65 Wireless ja HS55 Wireless -pelikuulokkeet, jotka ovat nimiensä mukaisesti langattomat versiot valmistajan aiemmista USB-liitäntäisistä HS65- ja 3,5 mm:n liitäntää käyttävistä HS55-kuulokkeista.

Kaksikosta edullisemmat HS55 Wirelessit ovat varsin perinteiset langattomat pelikuulokkeet, jotka tukevat Dolby Audio 7.1 -tilaäänimallinnusta ja painavat 266 grammaa. Yhteyden tietokoneeseen kuulokkeet muodostavat valmistajan omalla langattomalla 2,4 GHz:n taajuudella, minkä lisäksi tuettuna on myös Bluetooth mobiililaitteisiin yhdistämistä varten.

Kalliimmat HS65 Wirelessit painavat pykälän enemmän, 275 grammaa ja tarjoaa rakenteessaan metallia. Kuulokkeet laajentavat myös ominaisuuskattausta langallisista HS65-malleista tutulla SoundID-ohjelmistolla, joka luo automaattisesti taajuuskorjainprofiilin käyttäjän asettamien preferenssien mukaisesti.

Corsair HS55 Wirelessien ja HS65 Wirelessien myynti on alkanut välittömästi 119,99 euron ja 139,99 euron suositushinnoin.

Lähde: Corsair