Oheislaite- ja komponenttimarkkinoilla laajalle lonkeronsa levittänyt Corsair on terästänyt SSD-laivastoaan uudella PCIe Gen 4 -sukupolven vaihtoehdolla. Uudet MP600 Elite -sarjan M.2 SSD-asemat ovat sekä työpöytä-, kannettava- että konsoliystävällisiä vaihtoehtoja PCIe Gen 5 -asemien toinen toistaan kookkaampien jäähdytysratkaisujen keskellä.

Corsair MP600 Elite -sarjan M.2 SSD-asemat käyttävät 3D TLC NAND-piirejä ja ne tulevat saataville alkuun yhden ja kahden teratavun kapasiteeteissa. Tarjonta laajenee neljään teratavuun huhtikuun aikana. Asemalle luvataan 7000 Mt/s satunnaisluku- ja 6500 Mt/s -kirjoitusnopeutta sekä jopa miljoonan IOPSin perättäisluku- ja 1,2 miljoonan IOPSin perättäiskirjoitusnopeuksia. Kirjoituskestävyyttä asemalle luvataan 1200 teratavun edestä.

MP600 Elite tulee saataville sekä pelkkänä M.2 SSD-asemana että jäähdyttimellä varustetulla, PS5:ttä varten suunniteltuna asemana. PS5-version jäähdytin on verrattain yksinkertainen, matalahko alumiinisiilil.

Corsair MP600 Elite -sarjan teratavun ja kahden teratavun mallit tulevat saataville välittömästi neljän Tt:n mallin seuratessa perästä huhtikuussa. Yhden teratavumn malli on hinnoiteltu yhtiön omassa verkkokaupassa 99,99 ja kahden teratavun malli 184,99 euroon.

Lähde: Sähköpostitiedote, tuotesivut