Uutuusmalleihin lukeutuvat SPEC-OMEGA-kotelo, kaksi RGB-valaistua nestecooleria sekä 1600-wattinen lippulaivavirtalähde.

Corsair on esitellyt CES 2018 -messuilla langattomien pelituotteiden ohella myös uudet Hydro Series H150i PRO- ja H115i PRO -nestecoolerit, AX1600i-virtalähteen sekä Carbide Series SPEC-OMEGA -miditornikotelon.

Uusi Carbide Series SPEC-OMEGA -kotelo noudattaa samaa epäsymmetristä muotoilua kuin pari vuotta sitten julkaistu SPEC-ALPHA, mutta siinä on käytetty uutta suurempaa runkorakennetta ja laadukkaampia materiaaleja. Näyttävyyttä on haettu mm. etupaneelin LED-valonauhalla sekä lasisella kylkipaneelilla. Kotelosta löytyy kaksi 3,5 ja kolme 2,5 tuuman levypaikkaa. Kotelon etupaneeliin on mahdollista asentaa jopa 360 mm jäähdytin. Suositushinta on 109,90 euroa. Värivaihtoehtoja ovat musta, punamusta ja valkomusta.

Hydro Series -nestecoolerimalliston uudet H150i PRO ja H115i PRO -mallit tarjoavat Corsairin mukaan enemmän nähtävää ja vähemmän kuultavaa. Siihen on pyritty uudella RGB-valaistulla blokkiyksikön kannella sekä uusilla tuulettimilla. Molempiin coolereihin on päivitetty uudet ML-sarjan magneettilevitaatiotuulettimet, jotka säätöautomatiikka osaa tarvittaessa pysäyttää kokonaan, jos lämpötilat ovat riittävän alhaiset. H115i PRO on periaatteessa vain päivitetty versio 280 mm:n jäähdyttimeen perustuvasta H115i-mallista ja H150i PRO on puolestaan yrityksen ensimmäinen 360 mm jäähdytinkennoa käyttävä nestecooleri.

Virtalähdemallistoonsa Corsair esitteli uuden AX1600i-lippulaivamallin, jonka kehutaan olevan yrityksen kaikkien aikojen tehokkain ja hyötysuhteeltaan edistyneinen virtalähde. Laite ylittää 80Plus Titanium -tason vaatimukset hyötysuhteen osalta. AX1600i:ssä käytetään galliumnitriditransistoreita, joiden avulla Corsair kertoo pystyneensä parantamaan hyötysuhdetta ja lämmön haihtumista sekä lyhentämään virtalähteen kokoa kahdella senttimetrillä. Jäähdytyksestä huolehtiva 140 mm tuuletin pysyy kokonaan pysähdyksissä alemmilla rasitustasoilla. AX1600i:n ominaisuuksia voi seurata ja hallita Corsair Link -ohjelmiston avulla. Corsairin verkkokaupassa AX1600i:n suositushinta on 474,90 euroa ja valmistaja antaa sille 10 vuoden takuun.

This site uses XenWord.
;