Uusi Unplug and Play -mallisto sisältää näppäimistön, hiiren ja kaksi erilaista alustaa.

Corsair on esitellyt CES 2018 -messuilla Las Vegasissa joukon uusia langattomia pelituotteita. Uuteen Unplug and Play -tuoteperheeseen kuuluu langaton K63 Wireless Mechanical Keyboard -näppäimistö, K63 Wireless Gaming Lapboard -pelialusta, DARK CORE RGB Wireless Gaming Mouse -hiiri ja MM1000 Qi Wireless Charging Mouse Pad -latausmatto.

Langaton mekaaninen tenkeyless-kokoinen K63-näppäimistö käyttää 2,4 GHz:n taajuudella toimivaa, 128-bittistä AES-salausta käyttävää langatonta yhteystekniikkaa, jonka kerrotaan olevan optimoitu pelikäyttöön yhden millisekunnin vasteajalla. Muita yhteysvaihtoehtoja ovat Bluetooth ja USB-yhteys kaapelilla. Näppäimistön ladattavan akun kerrotaan kestävän yhdellä latauksella jopa 75 tuntia. Näppäimistössä käytetään Cherryn punaisia MX-kytkimiä sekä kustomoitavaa sinistä taustavalaistusta. Näppäimistön suositushinta on 109,99 euroa.

K63 Wireless Gaming Lapboard -pelialusta on suunnattu olohuonekäyttöön ja se mahdollistaa näppäimistön ja hiiren käyttämisen sylissä sohvalta käsin. Kyseessä on kankaisen hiirimaton sisältävä alusta, jonka pohjassa on muistivaahdosta tehty pehmuste. Alustassa on lisäksi paikka ja rannetuki langattomalle K63-näppäimistölle. Tuotteen suositushinta on 59,90 euroa.

Uusi Dark Core RGB -pelihiiri käyttää samoja yhteystekniikoita kuin edellä esitelty K63-näppäimistö. Hiiri käyttää kustomoitua 16 000 CPI:n optista sensoria, joka on optimoitavissa alustan mukaan. Ohjelmoitavia näppäimiä on kaikkiaan yhdeksän kappaletta ja päänäppäimissä käytetään Omronin mekaanisia kytkimiä. Hiirestä löytyy myös muokattava kolmialueinen RGB-valaistus ja kaikki asetukset on mahdollista tallentaa hiiren sisäiseen muistiin. Sisäisen akun luvataan kestävän yhdellä latauksella jopa 24 tuntia. Hiiren suositushinta on 79,99 euroa. Langatonta lataamista tukeva SE-versio maksaa 109,90 euroa.

Dark Core RGB -hiiren SE-version pariksi on tarjolla langattomasti lataava MM1000 Qi -hiirimatto.Matto hyödyntää Qi-lataustekniikkaa, mutta lataaminen ei onnistu hiirtä käytettäessä, vaan matosta löytyy merkitty latauskohta, jossa hiiren täytyy sijaita latauksen aikana. Myös mitä tahansa muuta Qi-yhteensopivaa laitetta on mahdollista ladata maton latauspisteellä. Maton mukana tulevien adapterien avulla minkä tahansa micro-USB-, USB Type-C- ja Lightning-liitäntäisen laitteen lataaminen onnistuu maton päällä. Matossa on pitävä kumipohja sekä 350 x 260 mm kokoinen kova muovipinta. MM1000 Qi:n suositushinta on 79,99 euroa.

Kaikki uutuudet tulevat saataville tammikuussa ja valmistaja lupaa niille kahden vuoden takuun.

Lähde: Corsair

This site uses XenWord.
;