NVIDIAn ajureissa on uusi Freestyle-ominaisuus jälkikäsittelyefekteille ja Game Ready -leima Fortnitelle, mutta ehdottomasti tärkein uudistus on korjaus Spectre-haavoittuvuuden ensimmäiselle variantille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 390.65 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 400 -sarjaa sekä sitä uudempia yhtiön näytönohjaimia.

NVIDIAn oli tarkoitus lopettaa tuki 32-bittisille käyttöjärjestelmille Release 390 -ajureiden myötä, mutta uudet ajurit ovat tästä huolimatta saatavilla myös niille. Päätös julkaista täydet ajurit myös 32-bittisille käyttöjärjestelmille saattaa liittyä ajureiden korjauksiin Spectre-haavoittuvuuksien osalta.

GeForce 390.65 -ajureiden ehdottomasti merkittävin päivitys on korjaus CVE-2017-5753-haavoittuvuudelle, eli tutummin Spectre-haavoittuvuuden ensimmäiselle variantille. NVIDIAn mukaan sen ajurit ovat todennäköisesti haavoittuvaisia myös Spectren toiselle variantille, joka korjattaneen myöhemmissä ajuriversioissa. Lisäksi ajureista löytyy Game Ready -leima Fortnitelle, uusi NVIDIA Freestyle -teknologia sekä näkyvä ilmoitus ulkoisen näytönohjaimen kytkemisestä ja irroittamisesta. NVIDIA Freestyle antaa käyttäjälle mahdollisuuden lisätä pelien päälle omia jälkikäsittelyefektejään.

Ajurit lisäävät tai päivittävät SLI-profiilit Dirt 4-, Total War: Warhammer II- ja X-Morph: Defense-peleille. Lisäksi niissä on tuttuun tapaan korjattu edellisten ajureiden bugeja, jonka lisäksi tunnettujen ongelmien lista on jälleen päivitetty. Voit tutustua ajureiden täydelliseen muutoslistaan niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;