Ylikellottajana parhaiten tunnettu Roman ’der8auer’ Hartung on kastanut lusikkansa myös tuotantopuolen soppiin. Tällä kertaa saksalaisen pajassa on syntynyt Direct Die -nestejäähdytysblokki ja vakiota parempi lämmönlevittäjä Ryzen 7000 -sarjan prosessoreille.

Der8auerin nestejäähdytysblokki tottelee nimeä AM5 Mycro Direct Die cooler RGB ja se tulee markkinoille Thermal Grizzlyn kautta. Blokki sopii pelaajienkin kokoonpanoihin RGB-valaistuksen ansiosta, mutta se on toteutettu mustassa blokissa yksinkertaisen tyylikkäästi: hampurilaismaisen rakenteen pihvi hohtaa RGB-valaistusta, jonka lisäksi letkulähtöjen juurista löytyy ohuet RGB-renkaat. Coolerista tulee myös kokomusta versio ilman valaistusta. Blokki korvaa myös prosessorin kiinnitysmekanismin.

Niin ikään Thermal Grizzlyn brändin alla tullaan myymään AM5 High Performance Heatspreader -lämmönlevittäjää. Se on tarkoitettu korvaamaan prosessorin oma lämmönlevittäjä ja prosessorin kiinnitysmekanismi yhdellä kärpäsen iskulla. Lämmönlevittäjä on koneistettu timanttiterän tuomalla tarkkuudella, mikä tuottaa tyylikkään peilimäisen pinnan.

Der8auerin suorituskykytestien mukaan geneerinen 280mm:n AIO-cooleri päästi Ryzen 9 7900X:n 1,3 voltin jännitteellä 90 asteeseen. Prosessorin korkkaaminen ja High Performance Heatspreaderin käyttö laski maksimilämmöt samalla AIO-coolerilla selvästi alle 80 asteen ja Offset Bracket -lisäosalla alle 75 asteen. Direct Die -verrokiksi valittu Corsair XC7 Pro jäähdytti prosessorin noin 65 asteen tietämille, kun uudella AM5 Mycro Direct Diellä ne jäivät 62 asteeseen.

Thermal Grizzly AM5 Mycro Direct Die cooler tulee myyntiin lähitulevaisuudessa. Sen musta versio tullaan hinnoittelemaan noin 100 euroon, kun RGB-valaistun hinta tulee asettumaan noin 130-140 euroon. High Performance Heatspreaderin hinnasta ei ole toistaiseksi tietoa.