Intelin 10. sukupolvessa tullaan näkemään ainakin kolme kerroinlukotonta ja kolme kerroinlukollista F-sarjan mallia, joissa integroitu grafiikkaohjain on kytketty pois käytöstä.

Intel laajensi nykyisten 9. sukupolven Core-työpöytäprosessoreidensa valikoimaa uusilla F-malleilla, joissa integroitu grafiikkaohjain on kytketty pois käytöstä. Nyt tuore vuoto varmistaa F-sarjan pysyvän mukana myös tulevassa sukupolvessa.

Aina silloin tällöin isoista vuodoistaan pinnalle nouseva latinalaisessa Amerikassa vaikuttava Informática Cero on iskenyt jälleen. Tällä kertaa sivusto on saanut käsiinsä Intelin 10. sukupolven Core-työpöytäprosessoreiden GT0- eli F-sarjan tiedot listaavan dian ja julkaissut sen kaiken kansan nähtäville.

Dian mukaan F-sarjan prosessoreita on luvassa ainakin kuusi kappaletta, mutta koska dia ei ole kokonainen ei lisämalleja voida tässä vaiheessa sulkea pois. Nykyisessä sukupolvessa F-sarja pitää sisällään myös yhden Core i3 -mallin. Kerroinlukolliset mallit tulevat olemaan dian mukaan Core i5-10400F, i7-10700F ja i9-10900F, kun kerroinlukottomat ovat i5-10600KF, i7-10700KF ja i9-10900KF. Löydät prosessoreiden kellotaajuudet ja muut oleellisimmat tiedot uutiskuvasta.

Lähde: Informática Cero

This site uses XenWord.
;