Mikäli EEC-listaus pitää paikkaansa, tulee GeForce RTX 2060 -näytönohjaimia markkinoille 3, 4 ja 6 Gt:n muistikapasiteeteilla ja GDDR5(X)- ja GDDR6-muisteilla.

NVIDIAn odotetaan julkaisevan heti alkuvuodesta uudet GeForce RTX 2060 -sarjan näytönohjaimet. Tuttuun tapaan vuodot kiihtyvät julkaisun lähestyessä ja tällä kertaa tuorein vuoto tulee EEC:n eli Eurasian Economic Commissionin listoilta. EEC:n pitäisi olla sinänsä luotettava lähde, mutta esimerkiksi viime kesänä sen listoille ilmestyi tuntemattoman tahon toimesta väitettyjä Manlin tuotteita, jotka eivät olleet kuitenkaan yhtiön itsensä rekisteröimiä.

Komachi Ensaka -nimimerkkiä Twitterissä käyttävä vuotaja löysi EEC:n listoilta pitkän listauksen Gigabyten julkaisemattomia näytönohjaimia. Tarkemmin kyse on GeForce RTX 2060 -näytönohjaimista ja niiden lukuisista variaatioista. Mikäli vuoto pitää paikkansa, on markkinoille luvassa oikea hyökyaalto erilaisia variaatioita.

Yhteensä listauksessa mainitaan peräti 39 erilaista GeForce RTX 2060 -varianttia. Suoraan tuotekoodeista on tulkittavissa ainakin 3, 4 ja 6 gigatavun muistimäärät ja mikäli yhtiö ei ole muuttanut tuotekoodiensa nimeämistapaa, on luvassa myös eri muistityyppejä. Gigabyte on merkinnyt tuotekoodeissaan tähän mennessä GDDR5- ja GDDR5X-muisteilla varustetut xGD-koodilla, kun GDDR6-muistilla varustetut on mekitty xGC-koodilla ja nyt julki tulleista listauksista löytyy joka muistikapasiteetin kohdalta sekä xGD- että xGC-koodilla varustetut versiot.

VideoCardz on myös listannut vuotaneet mallit helposti luettavaan muotoon malli kerrallaan.

Lähde: Komachi Ensaka @ Twitter

This site uses XenWord.
;