Aluksi EK-Vector-näytönohjainblokit ovat saatavilla GeForce RTX 2080- ja 2080 Ti -malleille, mutta oletettavasti ainakin RTX 2070 tulee saamaan oman mallinsa lähitulevaisuudessa.

EK Water Blocks julkaisi viime kuussa uudet Velocity-sarjan nestejäähdytysblokit prosessoreille. Nyt uudet prosessoriblokit ovat saaneet rinnalleen uudet Vector-sarjan näytönohjainblokit. EKWB:n nyt julkaistut Vector-sarjan näytönohjainblokit ja Velocity-prosessoriblokit edustavat yhtiön uutta Quantum-muotokieltä. Quantumia edeltänyt CSQ-muotokieli julkistettiin alun perin vuonna 2012.

Ensimmäiset Vector-sarjan näytönohjainblokit on suunniteltu NVIDIAn uusille GeForce RTX 2080- ja RTX 2080 Ti -näytönohjaimille. Kummallekin malleista on luonnollisesti omat blokkinsa. EKWB ei ole kommentoinut asiaa virallisesti, mutta itsestään selvää on, että sarjaa tullaan laajentamaan myös muihin näytönohjaimiin tulevaisuudessa.

Vector-sarjan näytönohjainblokit tulevat saataville neljässä konfiguraatiossa per näytönohjain. Pohjavaihtoehdot ovat kupari ja nikkelöity kupari, joista jälkimmäiset ovat RGB-valaistuja. Kansivaihtoehdot ovat niin läpinäkyvä pleksi ja musta asetaalimuovi.

Kupari-pohjaiset versiot on hinnoiteltu sekä RTX 2080- että RTX 2080 Ti -mallin kohdalla 135,36 euroon kansimateriaalista riippumatta. Nikkelöidyllä kuparipohjalla, RGB-valaistuksella ja asetaalimuovikannella hinnaksi tulee 150,98 euroa ja pleksikannella 156,20 euroa. Lisäksi myynnissä on Vector-sarjan taustalevyt mustana (38,45 euroa) ja nikkelöitynä (45,74 euroa). Vector-sarjan tuotteet ovat saatavilla välittömästi EKWB:n omasta verkkokaupasta, mutta ainakin uutista kirjoittaessa osa blokeista on myyty loppuun.

EKWB Vector -näytönohjainblokit

EKWB Quantum

This site uses XenWord.
;