Fluid Gaming on EKWB:n pelaajille suunnattu, alumiinipohjainen nestejäähdytyssarja.

Slovenialainen EK Water Block julkaisi jokin aika sitten pelaajille suunnatut, edulliset osat itse kootun nestekierron rakentamiseen. Fluid Gaming -brändätyt nestejäähdytysosat ovat saaneet nyt seuraa virallisista laajennuspaketeista.

EKWB:n Fluid Gaming -sarjan viralliset laajennuspaketit koskevat tässä vaiheessa pelkkiä jäähdyttimiä. Tarjolle tulee EK-FG 120, 240 ja 360, jotka nimiensä mukaisesti tukevat yhtä, kahta tai kolmea 120 millimetrin tuuletinta. Laajennuspakettien mukana tulee myös tarvittamat tuulettimet sekä letkuliittimet. Yhtiön mukaan se aikoo laajentaa jäähdytinvalikoimaa vielä lisää tämän vuoden aikana 140 millimetrin tuulettimille suunnitelluilla versioilla.

Virallisten laajennuspakettien lisäksi EKWB on tuonut Fluid Gaming -sarjaan kustomointia helpottavia värillisiä letkuliittimiä. Liittimet ovat saatavilla mustina, punaisina, kultaisina, nikkelisinä, vihreinä, sinisinä ja violetteina. 45° ja 90° letkuliittimet ovat puolestaan saatavilla harmaina ja mustina. Yhtiöltä on tilattavissa myös nestekiertoon sekä kirkasta että värillisiä nesteitä laivaston sinisenä, hapon vihreänä,  limen keltaisena sekä veren punaisena.

Lähde: EKWB

This site uses XenWord.
;