Suljetut kuulokkeet tarjoavat valmistajan mukaan paremman äänieristyksen ja siten paremman keskittymisen kilpapelaamiseen, kun taas avoimet tarjoavat luonnollisen ja mukaansatempaavan äänimaiseman hiljaisessa ympäristössä.

Sennheiserin pelibrändinä tunnetuksi noussut ja sittemmin toimintaansa itsenäistänyt Epos on tänän esitellyt uudet H6PRO-sarjan pelikuulokkeet, jotka sijoittuvat langallisten pelikuulokkeiden hintavampaan päähän. Sarja koostuu kaiken kaikkiaan kaksista kuulokkeista – perinteistä suljettua rakennetta hyödyntävistä H6PRO Closed -kuulokkeista ja pelikuulokkeille harvinaisempaa avointa rakennetta käyttävistä H6Pro Open -malleista. H6PRO-sarjan kuulokkeet toimivat henkisinä seuraajina vanhemmille GSP 600 -sarjan pelikuulokkeille.

Molemmat kuulokkeet jakavat keskenään identtiset perusominaisuudet ja niiden ainoat erot tulevat korvakuppien rakenteissa, jotka Closed-mallissa ovat nimensä mukaisesti umpinaiset ja Open-mallissa puolestaan verkkopaneelilla varustetut, eli avoimet. Rakenne-erojen myötä myös kuulokkeiden painossa on hieman eroa ja suljetun mallin painaessa 322 grammaa ja avoimen 309 grammaa.

Epos H6PRO-kuulokkeet ovat langallisia perinteisellä 3,5 mm:n kaapelilla tietokoneeseen liitettävissä olevia pelikuulokkeita, jotka keskittyvät valmistajan mukaan tarjoamaan luonnollista hifi-ääntä ja pitkäkestoista käyttömukavuutta. Kuulokkeiden mikrofoni on irrotettavissa ja sen nostaminen ylös käynnistää mykistystoiminnon.

Valmistaja itse mainostaa suljettuja Closed-malleja erityisesti kilpapelaamiseen yhdessä suljetun rakenteen tarjoaman passiivisen ympäristöäänten vaimennuksen kanssa, minkä myötä peliääniin keskittyminen on helpompaa. Avoimia kuulokkeita Epos itse puolestaan markkinoi hiljaisessa ympäristössä luonnollisen ja rikkaan hifi-äänen myötä mukaansa tempaavan äänikuvan tarjoaviksi.

Molemmat Epos H6PRO -kuulokkeet sapuvat myyntiin välittömästi 179 euron suositushintaan kolmena eri värivaihtoehtona – Ghost White, Racing Green ja Sebring Black.

Lähde: Epos

This site uses XenWord.
;