Fractal Designin uutuudet ovat yhtiön ensimmäiset SFX-L-kokoluokan virtalähteet.

Parhaiten koteloistaan tunnettu Fractal Design on julkaissut markkinoille uusia Ion-sarjan virtalähteitä. Uutuudet ovat yhtiön ensimmäiset SFX-L-kokoluokan virtalähteet. Niiden strategiset mitat ovat 125 x 125 x 63,5 mm.

Ion SFX Gold -sarjan virtalähteet tulevat saataville 500 ja 650 watin kapasiteeteissa ja kuten nimestä voi jo olettaa, ne ovat 80 Plus Gold -sertifioituja. Virtalähteet ovat modulaarisia ja niiden mukana toimitetaan yhtiön helposti taipuvat UltraFlex-kaapelit, minkä luvataan helpottavan kaapeleiden hallintaa.

Koska virtalähteet ovat SFX-L-kokoluokkaa, on niihin saatu mahtumaan 120 mm:n tuuletin. Nestelaakeroitu tuuletin tukee puolipassiivista toimintaa, eli tuuletin käynnistyy vasta, kun virtalähteen rasitus ja siten lämpötila nousee kyllin korkeaksi. Fractal Design on päätynyt käyttämään japanilaisia kondensaattoreita, joiden luvataan kestävän 105 asteen lämpötilat. Virtalähteen suojauslistalta löytyvät yli- ja alijännitteelle sekä yli- ja alivirralle, joiden lisäksi virtalähde sammuttaa itsensä, mikäli sen lämpötila nousee liian korkeaksi.

Ion SFX 500G:n suositushinta Euroopassa on 94,99 ja Ion SFX 650G:n 114,99 euroa. Fractal Design myöntää sarjalle 10 vuoden takuun.

Lähde: Fractal Design

This site uses XenWord.
;