G.Skill lähtee kilpailemaan Stream Deckin ja Loupedeckin kaltaisia kilpailijoiden kanssa paikaten fyysisten painikkeiden puutteen kosketusnäytön mahdollistamalla monipuolisuudella.

Muistivalmistajana parhaiten tunnettu G.Skill on päättänyt lähteä seikkailemaan ulkoisten hallintalaitteiden maailmaan. Yhtiön uusi WigiDash lähtee hippasille Stream Deckin ja Lopedeckin kaltaisten valmistajien kanssa ilman ainuttakaan fyysistä painiketta.

G.Skill WigiDash tarjoaa käyttäjälle 7” alueella 5×4-kokoisen eli maksimissaan 20 painikkeen ruudukon erilaisille vapaasti kustomoitaville widgeteille, pikanäppäimille ja muille vastaaville. Widgetit ja muut voivat viedä ruudukosta enemmän kuin yhden ruudun, jos tarve vaatii. Itse kosketusnäyttö on toteutettu 1024×600-resoluution IPS-paneelilla.

WigiDash kytketään tietokoneeseen USB-C-kaapelilla ja sitä ohjataan WigiDash Manager -sovelluksella. Erilaisten pikanäppäinten, kello- ja sääwidgettien ja mediapainikkeiden lisäksi sillä saa kätevästi näkymään vaikkapa tietokoneen kellotaajuuksia ja lämpötiloja valmiiksi mukana tulevilla HWiNFO- ja AIDA64 SensorPanel -widgeteillä. Sille saa pyörimään myös esimerkiksi Twitchin chatin. Sen mitä laite häviää kilpailijoilleen fyysisissä painikkeissa otetaan takaisin kustomoitavuudessa näytön sisällön suhteen.

G.Skill WigiDash saapuu myyntiin välittömästi Amazonissa 130 dollarin verottomaan suositushintaan. Saatavuus laajenee yhtiön virallisille kumppaneille lähitulevaisuudessa, mutta esimerkiksi eurohinnoista ei ole vielä puhuttu.

Lähde: G.Skill

This site uses XenWord.
;