Samsungin lippulaivamallin tuleva Active-versio esiintyy vuodetussa videossa ja kuvissa. Edeltäjämallien tapaan on epätodennäköistä, että Galaxy S8 Activea tullaan näkemään Suomen markkinoilla.

Samsungin Galaxy S8 -huippumallien kestävämpi Active-versio on vuotanut jossain muodossa jo muutamaan otteeseen aiemmin, mutta nyt nettiin on karannut esittelyvideo sekä hyvälaatuisia kuvia eri puolilta laitetta. Kuvat ovat peräisin Reddit-käyttäjältä, jonka ystävän kerrotaan työskentelevän Samsungilla San Franciscossa.

Tulevan Galaxy S8 Activen resepti on tuttu – perusmallin rauta on pakattu kolhuja kestäviin MIL-STD-sertifioituihin kuoriin ja mukaan on pistetty myös suurempi akku. Takakuoren muotoilu on hyvin samankaltainen edellisvuotisten mallien kanssa, mutta etupuolella on luovuttu kokonaan fyysisistä navigointipainikkeista lähemmäs reunoja ulottuvan näytön myötä. Myös ohjelmoitavasta Active Key -painikkeesta on ilmeisesti luovuttu ja tilalla on Bixby-näppäin.

Laitteen speksien huhutaan olevan hyvin samankaltaiset 5,8-tuumaisen perusmallin kanssa, joskin näyttö ei ole kaarevareunainen ja akun kapasiteetti on 4000 mAh, eli merkittävät 1000 mAh suurempi. Fyysisesti Activen kerrotaan olevan noin 1,5-kertaa perusmallia paksumpi, eli sentin luokkaa.

Valitettavasti Galaxy S8 Activen saapumiselle Suomeen ei kannata asettaa turhan suuria odotuksia, sillä mallin kaksi edellistä versiota ovat olleet saatavilla vain jenkkioperaattori AT&T:n kautta. Se on harmi, sillä tavallista kestävämmälle lippulaivapuhelimelle olisi varmasti myös Suomessa kysyntää.

Lähde: AndroidPolice

This site uses XenWord.
;