Vuodon mukaan tunnistamaton NVIDIAn näytönohjain toimi korkeimmillaan 2100 MHz:n kellotaajuudella ja oli varustettu 10 gigatavulla 19 Gbps:n GDDR6X-muistia.

NVIDIAn uuden Ampere-sukupolven GeForce-näytönohjainten julkaisu lähestyy ja samalla kiihtyvät myös vuodot. Tällä kertaa vuodossa on RTX 3080 -malliksi oletettu näytönohjain.

Tuttu luottovuotaja _rogame on löytänyt UserBenchmark-sivustolta ensimmäisen palveluun lähetetyn tuloksen tunnistamattomalla ”NVIDIA 10DE 1467” -näytönohjaimella. Sivuston mukaan näytönohjain on tunnistunut 10 Gt:n muistilla, mikä sopii huhuihin GeForce RTX 3080 -mallista, mutta varmuutta tästä ei ole.

Näytönohjaimen maksimikellotaajuus on ollut testin aikana korkeimmillaan 2100 MHz ja muistien kellotaajuus 4750 MHz. Kellotaajuuksien perusteella uuden sukupolven kellotaajuudet eivät olisi muuttuneet merkittävästi Turing-sukupolvesta ja ainakin kyseisessä mallissa olisi käytössä 19 Gbps:n GDDR6X-muistit. Itse testin heikoille tuloksille voi tässä vaiheessa viitata kintaalla, etenkin huomioiden kyseisen sivuston kyseenalaisen maineen tulosten painotuksissa.

Lähde: _rogame @ Twitter

This site uses XenWord.
;