Gigabyte ei mainitse tapahtumakuvauksessa erikseen Inteliä tai Z490-piirisarjaa, mutta sen kiusoittelukuvan emolevyihin on jäänyt piilottelemaan yksi Z490-merkintä.

Intelin odotetaan julkaisevan aivan lähiaikoina uudet 10. sukupolven Core- eli Comet Lake-S -työpöytäprosessorit. Emolevyjen osalta odotus näyttäisi päättyvän jo huomenna, mutta prosessoreista ei ole vielä varmuutta.

Intelin Z490-piirisarjaan perustuvien emolevyjen julkistaminen huomenna 30. huhtikuuta varmistui Gigabyten toimesta. Yhtiö tulee pitämään julkistuksen tiimoilta Aorus Direct -nettistriimin, jossa esitellään yhtiön emolevyvalikoimaa. Striimi alkaa kello 20.00 illalla Suomen aikaa. Tapahtumakuvauksessa ei mainita erikseen Inteliä tai Z490-piirisarjaa, mutta kiusoittelukuvan emolevyihin on jäänyt yksi sensuroimaton Z490-merkintä.

Z490-emolevyt tulevat sisältämään uuden Socket 1200 -prosessorikannan, minkä odotetaan tukevan Comet Laken lisäksi seuraavan sukupolven Rocket Lake -prosessoreita. Aiemmat vuodot ovat vahvistaneet PCI Express 4.0 -tuen ainakin joillekin Z490-emolevyistä, mutta se tulee hyödynnettäväksi vasta Rocket Lake -prosessoreilla.

Lähde: Gigabyte

This site uses XenWord.
;