Gigabyteltä on tulossa markkinoille kahdeksan Z370-emolevyä Intelin uusille Coffee Lake -koodinimellisille prosessoreille.

Intel julkaisi tänään 5. lokakuuta myyntiin saapuvat 8. sukupolven Core-prosessorit, jolloin media saa julkaista testitulokset ja emolevyvalmistajat paljastavat Z370-emolevynsä. Jostain syystä Gigabyte on listannut kotisivuillaan jo kaikki myyntiin saapuvat Z370-emolevynsä, joita on yhteensä kahdeksan kappaletta.

Pelaajille suunnattuun Aorus-sarjaan lukeutuu viisi emolevyä, jotka on nimetty ominaisuusvarustelun perusteella K3-, 3-, Ultra- 5- ja 7-mallinimillä. Lippulaivamalli on Z370 AORUS Gaming 7, josta löytyy runsaimmat ominaisuudet ja herkut, kuten ESS9018Q2C DAC-piiri, Sound BlasterX 720° -tuki, kaksi gigabitin RJ-45-liitäntää (Intel & Killer), kolme PCI Express x16 -liitintä, 2 kpl M.2 SSD -liittimiä sekä I/O-liittimien joukossa 5 kpl USB 3.1 Gen 1 -liittimiä.

Muisssa malleissa on karsittu liittimiä ja ominaisuuksia, jotta ne saadaan ripoteltua kilpailemaan eri hintaluokissa. Myös muilta valmistajilta odotetaan markkinoille vastaavaa kattausta Z370-emolevyjä ja ne esitellään viimeistään 5. lokakuuta.

Lähde: Gigabyte

This site uses XenWord.
;